10 flotte forårskjoler

Sommeren er lige på trapperne og det er på tide at hoppe i fine forårskjoler. Hvad enten du er til blonder, blomstret kjoler, cocktailkjoler eller flerfarvet kjoler, så kan du med stor sandsynlighed lide en eller flere af dem, der er valgt ud til denne artikel.

I og med at vi har samlet mere end 550.000 produkter på Modejagten.dk har vi valgt at vælge 10 forårskjoler ud. Alle forårskjolerne er i forskellige prisklasser, således at der er noget for enhver smag og pengepung.

Er vejret stadig en lille tand for koldt til bare ben, så kan du sagtens bruge et par strømpebukser under kjolen. Når det bliver mildere i vejret eller er blevet sommer, kan du vælge at have bare ben i kjolen.

Du kan læse detaljeret om de flotte forårskjoler og klik dig direkte ind på forhandlerens side og lynhurtigt foretage et køb, hvis du finder en eller flere af kjolerne interessante.

Taupe cocktailkjole fra Swing

En knælang cocktailkjole hvoraf venstrearm er fri og kjolen har et flot snit ved brystet. En enkel kjole der kan bruges ved flere forskellige lejligheder.

Kort festkjole fra BCBGMAXAZRIA

En langærmet kort festkjole med et flot mønster der går igennem hele kjolen. Den kan nemt tages af og på med den smarte lukning i form af en lynlås bagpå kjolen.

Kort flerfarvet kjole fra BCBGeneration

Flerfarvet kort festkjole med en normal talje der gør, at de fleste kvinder kan gå i denne kjole. Den er uden ærmer og en rigtig forårskjole til, når det bliver lidt mildere i vejret.

Sort festlig kjole fra Vero Moda

En festlig kort sort kjole med en rund halsudskæring. En kjole med trekvartærmer der kan bruges til festlige begivenheder eller på almindelige hverdage.

Gråfarvet forårskjole fra Espirit

En fin forårskjole i en grå farve med tynde stropper. En kjole der kan sættes sammen med et par stilletter eller flade sko. Der er en dyb udskæring, der fremmer barmen.

Blåfarvet kjole fra Sportmax Code

Blåfarvet kjole med blonder der har en fin talje og er uden ærmer. En kjole med flere lækre detaljer og med et flot mønster.

Hvid forårskjole fra Vila

Dette er en hvid kjole, der typisk vil blive brugt til cocktailsparties eller andre festlige begivenheder. Den er kort i længden, uden ærmer og har en forholdsvis smal talje.

Blomstret kjole fra Ted Baker

Læglang blomstret kjole der passer perfekt til foråret og det lidt mildere vejr. Der er ekstra korte ærmelængder på denne kjole og du bør derfor tage en cardigan eller trøje udover, således at du ikke fryser.

Prikket festkjole fra Swing

En rigtig forårsklassiker med et prikket look der skaber opmærksomhed omkring en. Den er helt uden ærmer og med en rund-halsudskæring.

Langærmet festkjole fra Sister Jane

En kort forårskjole med flotte detaljer på både ærmerne og henover maven samt underkjolen. En kjole med et kinaflip og flotte blonder.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *