DK-Boligcenter anbefaler fodboldrejser til England

Hvis du ikke var klar over det, er det ved at være Jul. Ikke at vi deler ud af gaver og deslige, men vi kan komme med et par gode idéer til hvad, du kan tilbringe venteren med. Dette kan måske komme som en overraskelse for vores kerne medlemmer, men sagen er ganske enkel: Vi føler os i jule humør og er indstillet på at komme med gode forslag til aktiviteter, også når de ikke handler om de ofte tørre bolig-tiltag, som typisk bliver vendt på vores dagsordener.

Vi vil i høj grad anbefale, at vores medlemmer begynder at kigge sig omkring efter fodboldrejser til England, som i øjeblikket bliver solgt til en ret billig penge på nettet og hos de mange danske billet butikker, man kan finde rundt omkring i landet. Liverpool er midt i en af deres store episke øjeblikke i klubbens historie, så uden at røbe for meget, kan vi vel godt give et tegn på hvad, vi har tænkt os skal ske til marts med bestyrelsens budget kasse. Dette forslag afventer dog stadig den endelige godkendelse, men mon ikke det når igennem en afstemning, når alle her omkring er så store fodbold entusiaster? Det håber vi i hvert fald!

Når alt kommer til alt, er det ikke kun fodbold, der skal optage denne skrivelse. Vi skal gøre opmærksom på de nye karréer af boliger på den anden side af Vigerslevvej.  Bestyrelsen har længe gået med tanker om at fremsætte et forslag om opkøb, men ved ikke om forslaget vil falde i medlemmernes smag. Derfor kan I alle venligst betragte indeværende skrivelse som et opråb omkring samme. Vores forretning har brug for en potentiel økonomisk udvidelse, og den slags kommer ikke af sig selv. Det tror jeg efter de seneste 10 år i en broget finanskrise, at vi alle kan blive enige om meget hurtigt. Kom derfor gerne med jeres tanker og kritik, idet vi arbejder på at fremsætte en række forslag til næste ordinære generalforsamling i december.

Men tøv en kende! Der er ingen grund til at lade sig blive påvirket på en al for alvorlig måde. Vi har ingen intentioner om at handle imod folks interesser, så selvom det måske kan lyde som, at vi er meget interesseret i noget, er det ikke ens betydende med, at det bliver sådan, det hele kommer til at tage sig ud. Der skal et flertal til og det håber vi at se i december måned, når sneen står højt og smilene er brede! Vel mødt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *