Nyt badeværelse til sommer

 

Kontoret har besluttet at lave et nyt badeværelse til juni eller august. I juli måned er de fleste væk på ferie, så det bliver enten før eller efter. Dette betyder at toilettet ikke kan bruges i en af de ovennævnte perioder, hvilket ikke er optimalt for nogen.

Overvejelser ift. nyt badeværelse

Vi gik og tænkte det meste af februar og marts, og er kommet frem til, at det skal være et badeværelse, der også kan bruges af nabo kontoret. De er med til at finansiere omkostningerne, så det er et win-win for begge parter. Gulvet bliver revet op, og alle eksisterende fliser smides ud. Afløb og kloakering får også en kærlig hånd, så vi sikrer os, at det hele kommer til at spille jf. gældende lovgivning omkring vandlås mv.

En anden overvejelse vi gjorde os, var ift. installation af gulvvarme på badeværelset. Vi har valgt at undlade dette, idet gulvet aldrig bliver iskoldt om vinteren. Øyvind sagde, at vi, ved at undlade det, også sikrede os, at folk ikke blev på toilettet længere tid end nødvendigt. Dette tygger vi alle sammen om med et smil. Bemærk venligst at dette ikke er en slags ”huskekage” – blot en venlig påmindelse om, at vi er på kontoret for at arbejde og at der altid er plads til at gøre det bedre.

Når alt er sagt, er vi meget tilfredse med valget og håber alle medlemmer vil støtte op om vores beslutning. I alt kommer det nye badeværelse til at rumme 6 toiletter og et aflykket bad, der naturligvis kan låses, når man benytter det privat.

Hvis du har spørgsmål, bedes de rettet mod Torben eller Vivian, som kan informere yderligere og endda fremvise virtuelle tegninger, der meget præcist viser hvordan, det nye badeværelse kommer til at tage sig ud. Med det sagt siger vi tak for god ro og orden og ønsker alle en dejlig dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *